Šperos.lt > Žemės ūkis > Mėsos infekcinės ligos ir jos užterštumas

Mėsos infekcinės ligos ir jos užterštumas

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.7
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Infekcinės ligos. Infekcinės ligos, kuriomis sergančių gyvulių skerdimo produktai sunaikinami. Juodligė. Įplautimas, arba įnosės. Bruceliozė. Leptospirozė. Paršų salmoneliozė. Infekcinės ligos, kuriomis sirgusių gyvulių mėsa perdirbama į virtus ar virtus – rūkytus mėsos produktus. Listeriozė. Snukio ir nagų liga. Pastereliozė. Trichineliozė. Cisticerkozė, arba finozė. Kiaulių cisticerkozė. Galvijų cisticerkozė, arba finozė. Toksoplazmozė. Kaip išvengti maistu plintančių užkrečiamųjų ligų. Mėsos užterštumas.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

9 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Aleksandro Stulginskio universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 15.97 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą