Įkelti darbą
Šperos.lt
> Žemės ūkis
> Kiaušinių maistinė vertė. Jų vartojimas iš užkrėstų ūkių
Kiaušinių maistinė vertė. Jų vartojimas iš užkrėstų ūkių
9.8
(
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Kiaušinio maistinė vertė. Kiaušinio cheminė sudėtis. Vištų kiaušinių skirstymas į klases. Reikalavimai kiaušiniams. Ženklinimas. Infekcinėmis ligomis sergančių paukščių kiaušinių vartojimas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Žemės ūkis
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
0 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
49.31 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Kiaušiniai
Grūdai ir miltai. Jų produktai (2)
Paukštiena (2)
Žemės ūkio produktų rinkos specifika, pokyčiai ir jų veiksniai
Varškės ir varškės desertų mikrobinis gedimas
Produktų panaudojimas patiekalams
Paukštininkystės plėtros ekonominiai rezultatai ir perspektyvos
Sauso pieno milteliai
Pienas ir jo produktai. Pieno tyrimai
Paukštiena