Šperos.lt > Žemės ūkis > Galvijų pieno produkcija ir ją įtakojantys veiksniai

Galvijų pieno produkcija ir ją įtakojantys veiksniai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.5
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Karvių pieno produkcija ir jos kontrolė. Pieno sąvoka ir sudėtis. Karvės pieno cheminė sudėtis. Šėrimo visavertiškumo nustatymas. SLS ir pieno kokybė. Mastito rūšys ir jo padaroma ekonominė žala. Pieno susidarymas. Pieno atleidimas. Pieningumo ir kokybinių pieno rodiklių kintamumas. Pieno kokybę lemiantys faktoriai. Rekomendacijos pieno kiekiui didinti ir kokybei gerinti pienininkystės ūkiuose. Mikrobiologinis užterštumas. Bakterijos piene. Neįprastiniai pieno mikroorganizmai (nenormali pieno mikroflora). Pieno apsauga nuo mikrobinio gedimo. Karvių pieno produkcijos apskaita. Priemonės pieno kokybės kontrolei stiprinti. VĮ "Pieno tyrimai" tyrimų laboratorijos techniniai reikalavimai. Mėginių kodavimo tvarka. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

25 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Lietuvos sveikatos mokslų universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 803.58 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai