Šperos.lt > Žemės ūkis > Agrastų, serbentų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius, kokybę

Agrastų, serbentų maistinė vertė, vartojamosios savybės, skirstymas pagal požymius, kokybę

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.4
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Prekių mokslo reikšmė. Prekių vartojamosios savybės. Maisto produktų laikymo ypatumai. Serbentai. Juodųjų serbentų maistinė vertė. Raudonųjų serbentų maistinė vertė. Serbentų kilmė. Serbentų pagrindinės rūšys ir jų ypatumai. Agrastai. Agrastų maistinė vertė. Agrastų kilmė. Agrastų pagrindinės rūšys ir jų ypatumai. Uogų užšaldymas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

12 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Failo tipas:

Microsoft Word 19.92 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą