Šperos.lt > Žemės ūkis > Mėsos sudėties ir komponentų savybių kitimas priklausomai nuo įvairių faktorių

Mėsos sudėties ir komponentų savybių kitimas priklausomai nuo įvairių faktorių

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
3
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
PowerPoint pristatymas. Mėsos sudėties ir komponentų savybių kitimas priklausomai nuo įvairių faktorių (gyvulio rūšies, veislės, pašarų, metų laiko ir t.t.). Mėsos sudėties priklausomybė nuo gyvulio rūšies. Gyvulio raumeninio audinio sudėtis priklausomai nuo jo rūšies. Galvijų, avių ir kiaulių raumeninio audinio riebalų rūgščių kiekis. Jungiamojo audinio skirtumas % priklausomai nuo gyvulio rūšies. Skerdžiamų gyvulių riebalinio audinio cheminė sudėtis. Mėsos sudėties priklausomybė nuo gyvulio veislės. Mėsos sudėties priklausomybė nuo pašarų. Mėsos sudėties priklausomybė nuo gyvulio amžiaus. Mėsos sudėties priklausomybė nuo gyvulio lyties. Mėsos sudėties priklausomybė nuo gyvulio įmitimo. Mėsos kitimas ją transportuojant. Mėsos sudėties priklausomybė nuo klimatinių sąlygų. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Pristatymai
Kategorija:
Apimtis:

14 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno kolegija

Failo tipas:

Microsoft PowerPoint 39.21 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą